Binnenschilderwerk

binnenwerk
binnenschilderwerk

Van kozijnen tot traptreden, van deuren tot lambriseringen, Idee schilderwerken uit Schiedam zorgt ervoor dat u zich beter voelt in uw huis of bedrijfspand door topkwaliteit schilder- en renovatiewerk! Idee schilderwerken voor binnenschilderwerk en u bent verzekerd van een uitermate strak en vakkundig resultaat. Hout wordt goed geschuurd en gegrond. Met de hoge kwaliteit lakverven wordt de sterke beschermingslaag afgemaakt, een garantie voor jarenlange bescherming.

 

Wij houden rekening met de omstandigheden
Binnenschilderwerk vraagt vaak meer precisie dan buitenschilderwerk. Bij binnenschilderwerk moet je rekening houden met zaken als tapijt, meubelen en huisraad waar de verf niet mee in aanraking mag komen. Wij houden rekening met u en uw woonsituatie en begrijpen de impact van een klus in uw huis. We zullen uw bezit goed beschermen en u zo goed mogelijk inlichten en ondersteunen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

 

buitenschilderwerk
buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Hout wordt buiten dagelijks blootgesteld aan verschillende invloeden zoals regen, wind, zon en grote temperatuursverschillen. Hout is een natuurproduct dat kan werken, dus in- en uit kan zetten, vocht op kan nemen en uit kan drogen. Een goede bescherming is dan ook fundamenteel om hout in goede conditie te houden.

Idee schilderwerken Schiedam verzorgt hoge kwaliteit buitenschilderwerk en herstel- en renovatiewerkzaamheden. Onze vakkennis en ervaring komt dagelijks van pas bij ons werk in de Randstad. Wij werken aan huizen van particulieren, panden van wooncorporaties en -stichtingen, overheidsinstellingen en schoolgemeenschappen.

 

Houtrotreparatie
Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op en is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning. Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is meestal de oorzaak. Het herkennen, voorkomen en behandelen ervan vereist het nodige vakwerk. Houtrot treedt op daar, waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Het komt geregeld voor bij kozijnen, liggende delen en verbindingen. Idee schilderwerken zorgt voor onzichtbare reparaties. Gerepareerde onderdelen zien er weer als nieuw uit.

Voor
Voor
Na
Na

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Offrering en werkwijze
Een groot pluspunt aan de werkwijze van Idee schilderwerken is de buitengewoon nauwkeurige manier van offrering. Door middel van een puntensysteem wordt een momentopname genomen van de onderhoudsstaat van het pand. Daaraan wordt gekoppeld de inspanning, die geleverd moet worden om het geheel weer in topconditie te brengen. Niet alleen geeft dit een goed inzicht in de besteding van de uren; u weet ook dat u niet teveel betaalt.

 

Totaaloplossingen
Naast binnen- en buitenschilderwerk doen wij ook:
•    Interieur en advies
•    Wandafwerking als stucwerk, spuit en spacwerk
•    Houtrotreparatie
•    Timmer- en herstelwerkzaamheden
•    Totaalonderhoud en renovatie

 

scholen
scholen
Momumentale panden
Momumentale panden
daklijst
kozijnen en daklijsten